Ευκαιρίες και Προσφορές τον Ιούλιο στους Παξούς

22/06/2013

Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο στο νησί των Παξών, το Fougaros Travel & Holidays, φέρνει για όλους και όλες που θα έρθουν τον Ιούλιο εκπληκτικές προσφορές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο δύσκολους πελάτες.

Πριν προχωρήσουμε θα θέλαμε να σας δώσουμε μια συνολικη εικόνα των υπηρεσιών που προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο μας, μιας και όπως θα δείτε οι υπηρεσίες μας δεν είναι και λίγες.

Ξεκινώντας από το Villa Bella Vista, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκετε στην πρωτεύουσα των Παξών, στον Γάιο, στην κορυφή του με μια θέα που θα σας κόψει την ανάσα μιας και από το μπαλκόνι σας έχετε αυτό το πανέμορφο νησί στα πόδια σας. Η βίλλα μπορεί να δεχτεί είτε μια παρέα 10-16 ατόμων, είτε 3-4 διαφορετικές παρέες των 4 ατόμων. Από παροχές η βίλλα έχει αρκετές και ικανές να ικανοποιήσουν και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών.

Στην Anassa Villa τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μιας και αυτή η βίλλα βρίσκεται στον Γάϊο αλλά η τοποθεσία της έχει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα καθώς στα πόδια υπάρχει ένας μικρός και πανέμορφος κολπίσκος όπου μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση. Η Anassa Villa χωρίζετε σε 5 βίλες, με τις 3 να βρίσκονται κάτω από τον κεντρικό δρόμο ενώ οι 2 πάνω από το δρόμο. Οι 2 βίλες μπορούν να φιλοξενήσουν 4 άτομα στον όροφο και 4 στο ισόγειο, ενώ οι υπόλοιπες 3 μπορούν να φιλοξενήσουν 4 άτομα στον όροφο και 6 στο ισόγειο.

Εκτός όμως από τις ενοικιάσεις σε βίλες, το ταξιδιωτικό μας γραφείο είναι στην διάθεση σας για να νοικιάσετε αυτοκίνητο, μηχανάκι, βαρκούλα για να πάτε μόνοι σας στους Αντιπάξους και εσχάτως είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να νοικιάσετε και ποδήλατα.

Η προσφορά μας λοιπόν έχει να κάνει με το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλιου, όπου το ταξιδιωτικό μας γραφείο κάνει έκπτωση 20% σε όσους έρθουν και μείνουν στο Anassa Villas ή στο Villa Bella Vista. Να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας πελάτες ότι η συγκεκριμένη έκπτωση γίνετε με βάση τον τιμοκατάλογο που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, στο www.fougarostravel.com.

Τέλος θα υπάρχουν ειδικές προσφορές για όλα τα καταλύματα σε συνδυασμό με την ενοικίαση αυτοκινήτου, scooter, ποδηλάτου ή ακόμη και βάρκας.

Fougaros Travel & Holidays - Στοιχεία

Georgios Ferentinos