Εκδήλωση Συλλόγου "ΠΑΣΙΘΕΗ" στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace

24/03/2010

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Διαταραχές Ύπνου, Φίλων και Συμπαραστατών Αυτών "Η Πασιθέη" γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία την παγκόσμια ημέρα για τον Ύπνο, την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, στην κατάμεστη αίθουσα ΔΙΑΣ του ξενοδοχείου Mediterranean Palace.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών "Ο Φάρος" με επικεφαλή την κα Ρεβέκκα Φελεκίδου.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου κου Ιωάννη Σκούρα, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, προχώρησε στην απονομή τιμητικών πλακετών και σχετικών επαίνων στον πρώην διευθυντή του Τ.Ν."Άγιος Παύλος", ιατρό κο Νικόλαο Στίγγα, στον εκπρόσωπο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλεας "Πάνος Μυλωνάς", κο Σταματόπουλο, στη νευρολόγο, καθηγήτρια του ΑΠΘ, κα Άννα Καρλοβασίτου; υπεύθυνη "Ιατρείου Διαταραχών Ύπνου" του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και στον εκπρόσωπο της εταιρείας "COCO - MAT".

Αμέσως μετά προχώρησαν σε ομιλίες ο δρ Μανώλης Βλαχογιάννης, η δρ Έφη Δασκαλοπούλου και ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς".

Η εκδήλωση τελείωσε με τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία με πλήρη ομοφωνία εξέλεξε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου καθώς και ψήφισε τις σχετικές αλλαγές σε άρθρα του καταστατικού για την ευρυθμότερη λειτουργία του Συλλόγου, ανάμεσα στα οποία και την μετατροπή αυτού σε Πανελλήνιο.

Την εκδήλωση τίμησε πλήθος κόσμου από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους, δημοτικούς συμβούλους διαφόρων δήμων, τον Πρόεδρο των Συλλόγων "Μίθριοι" και "Φίλοι Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού", κο Παναγιώτη Θεοδωρίδη, τον γνωστό καλλιτέχνη Παύλο Πανούση, τον καθηγητή Χειρουργικής και τέως Πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης, κο Θωμά Γερασιμίδη κ.ά.

MEDITERRANEAN PALACE HOTEL - Στοιχεία

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΗ