ΣΠΟΥΔΑΣΕ Τεχνικός Δικτύων με πιστοποίηση CISCO στα Νότια Προάστια

27/09/2013


Η CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL είναι πιστοποιημένη ακαδημία της CISCO NETWORKING ACADEMY, διαθέτοντας ένα άριστα καταρτισμένο team καθηγητών -ειδικά εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων από το International Learning Institute (Ένωση Ακαδημιών της CISCO)- καθώς και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, με προδιαγραφές CISCO!

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι:

α) οι πιστοποιήσεις CISCO είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και αποδεκτές,
β) αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη εξειδικευμένων στελεχών, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας,
και γ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον μοριοδότηση σε πτυχιούχους ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και Κολλεγίων (σε κατευθύνσεις όπως η Επιστήμη των Υπολογιστών, οι Τηλεπικοινωνίες, κ.α),
είναι η «συνταγή» επιτυχίας για τους αυριανούς ανταγωνιστικούς και περιζήτητους επαγγελματίες στο χώρο των δικτύων και των τηλεπικοινωνιών (τεχνικός-διαχειριστής δικτύων).

ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

1. IT Essentials: PC Hardware and Software (Διάρκεια Βασικής εκπαίδευσης-40 ώρες, Προχωρημένου Επιπέδου-30 ώρες. Σύνολο: 70 ώρες): απευθύνεται σε μαθητές και απόφοιτους Λυκείων, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις αναφορικά με το πώς λειτουργούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πώς συναρμολογούνται, καθώς και πώς να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε θέματα hardware και software, ώστε να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της Πληροφορικής.

2. CCNA Exploration (280 ώρες, διάρκεια 9 μήνες): απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείων, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και ΤΕΙ (συμπεριλαμβανομένων και σπουδαστών της Cisco Networking Academy), με προχωρημένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης που σχετίζονται με πτυχιακά προγράμματα σχολών Μηχανικής, Μαθηματικών ή Θετικών Επιστημών, και επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο της Πληροφορικής –και ειδικότερα στα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες.
Ο συντομότερος «δρόμος» για τις εξετάσεις πιστοποίησης CISCO, περνά.. από την CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL!

* Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

• Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9604783
Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: www.carierra.gr , και στο fb: https://www.facebook.com/carierra

ΙΕΚ ΞΥΝΗ - Στοιχεία

Contact:
ΑΝΔΡΕΟΥ Ι

Phone:
2104120313

Email:
isd@xinis.com

Website:
www.iek-xini.edu.gr

Share this release

digg twitter facebook myspace