ΒιοΜοριακή Ετικέτα

και του Διευθύνοντα Συμβούλου
της CorinGreen S.A.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία CorinGreen Life Sciences SA (www.coringreen.com) αποτελεί την πρώτη πλήρως καθετοποιημένη Πράσινη Βιοτεχνολογική Μονάδα στη χώρα μας με έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία, η οποία συνδέει για πρώτη φορά τον Πρωτογενή Τομέα με την Ελληνική Βιομηχανία και αναπτύσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους εξωστρεφείς κλάδους Τροφίμων, Φαρμάκων και Καλλυντικών.
Θέλουμε να κοινοποιήσουμε στο ευρύ κοινό την παρουσίαση του πρώτου καινοτόμου εργαλείου Βιοπληροφορικής και Επιστημονικού Marketing Φυσικών Προϊόντων και Τροφίμων, της ΒιοΜοριακής e-τικέτας®, η οποία αλλάζει τις σχέσεις καταναλωτή-προϊόντος, στην 6η Έκθεση: «Ελαιοτεχνία 2014», που θα γίνει στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό στις 7-10 Μαρτίου 2014.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιείται όλο το τετραήμερο στο Περίπτερό μας, με το Νο 215, καθώς και με την ομιλία του Δρ. Άλεξ Παύλου, CSO της εταιρείας, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα ομιλιών της Ελαιοτεχνίας.

Με εκτίμηση,

Δρ. Άλεξ Παύλου Κώστας Κατσογιάννης