Φέτος νηστεύουμε Ασιατικά!

07/03/2014

Ένας νέος, νόστιμος διαγωνισμός μόλις ξεκίνησε και έρχεται να δώσει γεύση στη Σαρακοστή!

Η Oriental Express μας καλεί να δοκιμάσουμε λαχταριστές νηστίσιμες συνταγές και να σκεφτούμε δημιουργικές χρήσεις των προϊόντων της, διεκδικώντας μια θέση σε ένα Exclusive σεμινάριο Ασιατικής Κουζίνας!
Ποιο νηστίσιμο γλυκό μπορούμε να φτιάξουμε με γάλα καρύδας; Ποια νηστίσιμα πιάτα μπορούμε να μαγειρέψουμε στο γουόκ; Γλυκόξινες γαρίδες, ανοιξιάτικα ρολά, σάλτσα τεριγιάκι με νουντλς και λαχανικά είναι μόνο μερικά… ανακαλύψτε τα υπόλοιπα και μπείτε στην κλήρωση!
Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7/3/14 και θα λήξει την Τρίτη 18/03/14 στις 14:00μμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος κάνοντας «Like» στη σελίδα της Oriental Express στο Facebook και γράφοντας στον τοίχο της σελίδας την πρόταση με τη δική τους νηστίσιμη συνταγή!
H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06/02/13 και τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.orientalexpress.eu καθώς και στη σελίδα της Oriental Express στο Facebook.

Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ (Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη), την Παρασκευή 21/3/2014 στις 18:15, σε μια γιορτή μαγειρικής όπου επαγγελματίες Σεφ θα διδάξουν εύκολες, γρήγορες, νόστιμες και νηστίσιμες ασιατικές συνταγές, που μπορούμε να επαναλάβουμε στο σπίτι με απλά υλικά!

Με την ευγενική υποστήριξη του Τομέα Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.

Flavour Factory S.A. - Στοιχεία

Κατερίνα Κυριακούδη