Υγεία

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που αισθάνεστε φουσκωμένοι όλη την ώρα

07/02/2018

Το φούσκωμα είναι ένα από τα συχνότερα παράπονα ,αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι σχεδόν πάντα θεραπεύσιμο όταν καθορίσουμε την υποκείμενη αιτία.

+ Συνέχεια

Ποιά είναι η σημασία ενός υγιούς ήπατος-λιπώδες ήπαρ

19/01/2018

To συκώτι αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα όργανα του ανθρωπίνου σώματος καθώς επιτελεί πλήθος από αποτοξινωτικές και μεταβολικές διεργασίες.

+ Συνέχεια

Ποιά είναι η ορθή διατροφή

18/01/2018

Είναι αναμφισβήτητο ότι η διατροφή παίζει ίσως το σημαντικότερο ρόλο στην υγεία, καθώς είμαστε στην ουσία ότι τρώμε, ή αν θέλουμε να το διατυπώσουμε καλύτερα , είμαστε ότι απορροφούμε.

+ Συνέχεια

Δελτίο Τύπου BetterMe

23/09/2016


+ Συνέχεια

Δρ. Αναστάσιος Καπασκέλης

17/07/2016


+ Συνέχεια

Σύγχρονη Αντιμετώπιση των Διαταραχών της Διάθεσης

16/05/2016

Ο Σύλλογος ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. (Κίνηση Αδερφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας) ιδρύθηκε το 2008 και είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας.

+ Συνέχεια

Η ορθοδοντικός κυρία Φωτεινή Μουαμελετζή απαντά στις ερωτήσεις σας

22/04/2016

Η ορθοδοντικός απαντά στις δικές σας ερωτήσεις

+ Συνέχεια

Μέχρι ποια ηλικία μπορεί κανείς να κάνει ορθοδοντική θεραπεία;

12/04/2016

Οι βιολογικές διεργασίες που αφορούν στη μετακίνηση των δοντιών είναι οι ίδιες τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες, δηλαδή η ηλικία δεν αποτελεί περιοριστικό παράγοντα. 

+ Συνέχεια

Υποστήριξη τοπικών αρχών για την υλοποίηση Στρατηγικής Κοινωνικής Ένταξης

14/01/2016

Οι «ΕΣΤΙΑΔΕΣ», έχοντας θέσει ως στρατηγικό τους στόχο τη διαρκή βελτίωση και την περαιτέρω εξειδίκευση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, διευρύνουν σημαντικά το πεδίο δραστηριοποίησής τους, αναλαμβάνοντας και την υποστήριξη τοπικών αρχών στο πλαίσιο της Περιφερειακής Στρατηγικής Κοινωνικής Ένταξης (ΠεΣΚΕ).

+ Συνέχεια

Αιθέρια Έλαια και η χρήση τους

18/11/2015

Τα Αιθέρια Έλαια είναι αρωματικές πτητικές ουσίες που περιέχονται στα φυτά και προσδίδουν σε αυτά τη χαρακτηριστική τους οσμή.

+ Συνέχεια

Εξωσωματική Γονιμοποίηση στη Newlife IVF

28/01/2015

Η Newlife IVF είναι μια μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει τους πιο σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας σε ένα φιλικό και διακριτικό περιβάλλον. 

+ Συνέχεια

Οι εκλογές θα κριθούν στα πυκνά μαλλιά;

19/01/2015

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το image making χτίζεται πάνω στην πυκνότητα των μαλλιών. Τι ρόλο θα παίξει το τριχωτό της κεφαλής στην επιλογή Τσίπρας-Σαμαράς; Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του Δρ Αναστάσιου Βεκρή, πλαστικού χειρουργού με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών.

+ Συνέχεια

H Cegedim ενισχύει το ψηφιακό της ίχνος με ένα νέο μίγμα υπηρεσιών, καλύπτοντας την ανάγκη για άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία στο χώρο της υγείας.

29/07/2013

 Η Cegedim είναι μια εταιρεία με εμπειρία χρόνων και τεχνογνωσία υψηλής ποιότητας που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

+ Συνέχεια

Η Αθήνα υποδέχεται από σήμερα κορυφαίους νευροχειρουργούς από το διεθνή χώρο

27/06/2013

Από σήμερα ξεκινάνε οι σημαντικές διοργανώσεις Νευροχειρουργικής στην Αθήνα που θα προσελκύσουν κορυφαίους νευροχειρουργούς από Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία. 

+ Συνέχεια

Σημαντικές διοργανώσεις προσελκύουν διακεκριμένους νευροχειρουργούς από το διεθνή χώρο στην Αθήνα

20/06/2013


+ Συνέχεια

Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas PHARM 2013

29/03/2013


+ Συνέχεια

Εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης και χαλάρωσης του σώματος

27/03/2013


+ Συνέχεια

Λεύκανση δοντιών με ειδικούς νάρθηκες

10/01/2013

Η λεύκανση των δοντιών (σπίτι-ιατρείο) στη μέθοδο αυτή γίνεται με συνεργασία του ασθενή υπό την καθοδήγηση και τις οδηγίες – επίβλεψη του οδοντιάτρου.

+ Συνέχεια

ΜΕταδοση περιοδοντίτιδας με το φιλί; Πότε ξεκινά το βούρτσιμα των δοντιών στα μωρά; Τί είναι η ολική τεχνητη οδοντοστοιχία;

02/11/2012

Πληροφορίες γύρω από θέματα οδοντιατρικού ενδιαφέροντος. Ένα από τα λίγα οδοντιατρικά blog-site στην Ελλάδα. 
Δημοσιεύεσεις άρθρων και πληροφορίες για ασθενείς.

+ Συνέχεια

Νέο κατάστημα φαρμακευτικών προϊόντων Medico

24/10/2012

Η εταιρία MEDICO δημιουργήθηκε το 1990 από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στην αγορά των παραφαρμακευστικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Πιστοί στις αρχές της ανάπτυξης με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, κατέκτησε τη θέση της ως μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές επιχειρήσεις διανομής υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικών προϊόντων στον Ελληνικό χώρο.

+ Συνέχεια

| 1 | 2 | Παλαιότερα Δελτία Τύπου